poszła stąd!
sio!
a Ty koniku wio
nie w tym zaprzęgu
to w innym bez lęku
dobiegniesz do mety
dorożką, bez karety
wówczas poznasz
hece, zachcianki kobiety
nieubrany i brudny, że Ty?
taki pragnę być!
by poznano mnie, moje zalety
kochano bo jestem
a nie, że mam
mimo iż posiadam
cicho siedzę, nic nie gadam
bo mieć mogę co Twoje
Ty mieć możesz co moje
lecz jedynie Razem
przetrwamy życia znoje
to żadne paranoje
najzwyczajniej w świecie się boję
trafić na niegodną mnie
co u Jej boku stoję
Dodane przez staszekk
dnia 01.05.2012 00:49 ˇ
3 Komentarzy ·
497 Czytań ·
|