i chociaż schodzimy
nie jedne podeszwy
i nie raz iść w deszczu
to nie ważne
aby w sercu szczęście było
i chociaż nie raz
nie prześpimy nocy
lub będziemy się kulić z zimna
to nie ważne
aby w sercu szczęście było
i chociaż czasem
będziemy mieć zdarte dłonie
albo twarz umazaną błotem
to nie ważne
aby w sercu szczęście było
i kiedy serce stanie się już słabe
ledwie bić będzie zmęczone życiem
to nie ważne byle by było szczęśliwe
Dodane przez r_mantui
dnia 02.01.2012 22:38 ˇ
3 Komentarzy ·
502 Czytań ·
|