w spojrzeniu o właściwościach dźwiękoszczelnych
        kryje się milczenie z palcem na ustach
        pozwalając wyławiać jedynie pojedyncze tony
        niewidzialna aura zamyka źrenice na światło
        rozproszone w kryształach pamięci
        poszukiwanie drzwi nigdy się nie znudzi
        aby uciec trzeba nacisnąć klamkę
        do wolności
        która jest zawsze na wyciągnięcie ręki
        choć odgrodzona murem
Dodane przez Tomasz Kowalczyk
dnia 09.12.2011 07:05 ˇ
4 Komentarzy ·
648 Czytań ·
|