problemy ze zdrowiem
psychicznym
i dwa mikrofony
jak michel platini
na konferencji prasowej
słyszę tylko jazgot
słuchawek nie mam założonych
ale są wyniki liczne śliczne
zachodzę w głowę
i w miasto
podnoszę czary bez miary
teraz
się dopowiem
na uszach kręcę grajcary
ściągam pajęczynę z małżowin
się stroszę bez muzyki paproszek
doskwiera i usłyszeć trudniej
ładunek zamoknięty
warto się zaludnić
chętnie odświętnie
ogłuszyć ciszę
zakończyć musztrę
przejrzeć się w lustrze
jak bazyliszek
Dodane przez gammel grise
dnia 06.11.2011 08:06 ˇ
9 Komentarzy ·
567 Czytań ·
|