Kiedy byłem potrzebny - byłem
i kiedy nie byłem potrzebny - byłem
może i jak głupi - ale byłem
a co miałem - nie być -
odmówić sobie - żałować tego
czego nawet nie miałem dla siebie - siebie.
Nie pomyślałem nie zastanowiłem się
i nie odmówiłem sobie - niczego dla ciebie.
Ale dobrze - może nawet za dobrze
wiedziałem że jutro to ja będę
potrzebował od ciebie tego
na co - będąc na twoim miejscu -
nie mogę się doczekać
skoro doczekałem się jutra - dzisiaj.
Dodane przez aniwax
dnia 11.10.2011 21:19 ˇ
3 Komentarzy ·
510 Czytań ·
|