"nie starzeje się ten, kto nie ma na to czasu"
Franklin
I
odlot
z pogrzebanego świata
oddech każdym przedmiotem
kopniętym po drodze
pokonanie grawitacji
siłą woli
odpowiedzi w paragonach
wiersze zapisane na spodach
grzech przyjęty na klatę
II
sarkazm
granice bez końca
sen a może zew
może coś kurwa białego
byle dotknąć
prawdziwej wiary
...
nie wiem czy szybciej
zwątpiłem w siebie
czy w was
pomnik Chrystusa
w Świebodzinie
chcę taki sam
z wizerunkiem lighta
III
autopsja frontalna
żal do czterech ścian
szukanie odpowiedzi
w białych kartkach
dziesięć minut
ciszy o poranku
muzyka
żel na włosach
śmiech
lepsze nie ma znaczenia
should i stay or should i go now
ósma rano
roku nie wiadomo którego
IV
bar
mówi że jest poetą
kiwam głową z uznaniem
pije piąte
chyba mu się pierdoli
lepiej przemilczeć
V
jest nas dwóch
znamy nasze zalety
przyjaźń po grób
alienacja to ściema
spędzam czas
w najlepszym towarzystwie
Zalesie Górne, czerwiec 11
Dodane przez Arti
dnia 30.06.2011 10:55 ˇ
6 Komentarzy ·
749 Czytań ·
|