rules the nation
błyszczy
kapie aż! z niego
rozmazany makijaż, tak oni śpiewają
miarka za miarkę, podłączony kabel i zegar
ekran kontrolny
dlaczego to wszystko się mi przytrafia, nie wiem
telenowela, błagam cię, nie zakładaj tam
kącika literackiego
nie zatrudniaj gwiazdy z teleturnieju
a morda i tak nadal obita
trudno w to uwierzyć, prawda?
świeci
jak choinka
na trzech króli
a koty śpią
dostępna jest
telewizja
i towarzysz jej
telewizor
Dodane przez relay
dnia 14.05.2007 07:35 ˇ
9 Komentarzy ·
780 Czytań ·
|