Nie bądź wdzięczna. Pisz. Niewdzięczna.
Podoba mi się bardzo. O!
Nie pytaj, błądź, zakręcaj, daj czadu
a gadu gadu. I tylko nie pal bo z tego raki
one pływają w wspak, nie pal. Pal!
smak cudowny chleba ze śmietnika
mądry nie powie nie zje aby żyć
"otwarta myśl"
jadłem wiem kradłem wiem żyłem jem
niewdzięczna. Pisz o tem.
autorem pies ja i łąka
po co innego autora szukać
gdy pies zdechł
łąkę skoszono
a mnie boli ło no
pamięć bydlę
zakrapiana z myślą
deszcz
pada poziomo. To cudo szaruga taka
szara owaka owiewa pada owiewa pada.
W lesie pstryk gałązka trzask podchodzę
i zgryzione pędy, one tu były sarny
kopytkami czeszą łąkę owiewa mgła
To tak o pejzażu niemiejskim.
Przyjacielu. To prawda i tak jest że i taniego nie mam garnituru. Z podartych spodni widać mi aż za dużo. Witaj! Przyjacielu. Będziemy echem. Kochasz?
Tylko raz się zdycha a kona nieustannie. Czasem bez wytchnienia i chwila radości. O! Jak smakuje. Czuję.
Przegadałeś ale sprawnie i do rzeczy. Olej to. Na salonach zawsze smród pod pomadą starych gaci
to nasza smuga scienia się już oni też tylko błysną
Dodane przez lity
dnia 17.04.2011 17:16 ˇ
15 Komentarzy ·
662 Czytań ·
|