ta druga ma zwykle włosy
w innym kolorze niż twoje
gładszą ma skórę i lepiej gotuje
chodzi na wyższych obcasach
i tak go świetnie rozumie
nie zawraca głowy tym że dziecko kaszle
nie posyła do sklepu po mięso na rosół
co najwyżej poprosi o kupienie wina
najsłodszym z głosów
wiem że chciałabyś jej
powyrywać kłaki
skopać jędrny tyłek
zmiażdżyć twarz obcasem
a jak nie - to chociaż zrobić lalkę voo-doo
z jej apaszki znalezionej pod fotelem pasażera
ale pomyśl - ona też jest człowiekiem
też kocha cierpi i czeka
Dodane przez Yagoda
dnia 25.01.2011 17:14 ˇ
7 Komentarzy ·
1008 Czytań ·
|