Na wieczorze u Singlii
W sanatorium w Davos
W ekskluzywnych łazienkach
W super krótkich spódniczkach
W najmodniejszych gajerkach
Przy luksusowych stoliczkach
Tańczą singiel i singielka
Nieudaczni mężowie
Co im w życiu nie wyszło
Śmieszni krętacze
Tylko bez zobowiązań
Kilku spłoszonych pajaców
I trzy nieuwolnione księżniczki
Panny, co wyszły za daleko za mąż
Feministki, co nie znoszą facetów
Tylko mnie tam nie ma
Mam zbyt dużo dzieci :)
Dodane przez Franciszek Krool
dnia 10.01.2011 08:59 ˇ
1 Komentarzy ·
567 Czytań ·
|