Kto pierwszy trzymał pióro
Znał się na alfabecie
Zainspirował proroctwo
Wiarygodne jak w internecie
Cały zew świata, to bezmyślność
Niezaniechania chce pomyślności
Bo odkrywa prawdziwą rzeczywistość
Która jak jemioła toruje prawidłowości
A że człowieczeństwo zatraca ducha
Widocznie potrzeby takie są
Potrafi operować co wpada do ucha
Jak myśli bez serca się tworzą
Całe otoczenie przewaga wszechświat
Bezmyślny twór złego autora
Co przenosił góry taki to dogmat
By mądry poprawił z tytułem Profesora
Dobrze że pamięć dobra nie pamięta
Dlatego bezduszność poprawia świat
Tworząc nieznane miłości słowa
Tłumacząc że niewolno zaniechać rad
Cywilizacja - co to takiego jest
To światło w nocy jak i kalendarz
Moralny rozwój zmyślony chrzest
Lek na którym zna się aptekarz
Ta psychologia korzeń pamięci
Takim to mózg nośnikiem jest
Stara się scalić do jednomyślności
Czerpiąc te soki z drzewo-nośnych twierdz
Dodane przez kenezmajnas
dnia 06.01.2011 05:46 ˇ
0 Komentarzy ·
635 Czytań ·
|