Uwielbiam patrzeć w Twoje oczy
Gdy szeptem mówisz coś do ucha
Walka emocji wciąż się toczy
I w moim sercu wciąż wybucha.
Dużo w Twych ustach namiętności
Pocałunkami płoną zmysły
Przez ciało biegnie dreszcz radości
Szalone rodzą się pomysły
Uwielbiam ciepły dotyk dłoni
Gdy się zabawiasz kosmykami
Twój oddech w moich uszach dzwoni
Gdy chcesz łaskotać mnie wargami.
Uwielbiam gdy wciąż jesteś blisko
Gdy mocno trzymasz moje dłonie
I akceptuję wtedy wszystko
Co nas w uczuciu tym pochłonie.
Niech da nam radość niech da szczęście
Zrzuci łańcuchy złej przeszłości
Znajdź proszę w swoim sercu miejsce
Na szczerozłoty znak miłości
On utkwi w sercu twym głęboko
W komnacie uczuć się rozgości
A moje serce wciąż szeroko
Otwarte przyjmie błysk miłości
Zaś to co Ciebie dręczy boli
Niech miłość moja opatruje
Na wieczność ranę niech zagoi
Bądź ze mną nic nie potrzebuję
Dodane przez iskierka89
dnia 26.10.2010 22:15 ˇ
8 Komentarzy ·
759 Czytań ·
|