zapytany o naturę człowieka odpowiedziałby
wyssać jak najwięcej jak najmniejszym kosztem
szybko dostrzegł symetrię
pojął że konflikt interesów nie pozwoli im na przyjaźń
a w krajach zachodnich dostaje się w mordę tak samo
tylko za większe pieniądze
wspomina bardziej przyjazną architekturę
chwile wytchnienia na skwerze dokarmianie kaczek
zgrabną podstarzałą kurwę szczerzącą zęby
jednakowo do każdego przechodnia
a Bóg
jeśli był tam jakiś
to ten ocean
wołający
chodź
Dodane przez vacuum
dnia 13.10.2010 07:34 ˇ
12 Komentarzy ·
724 Czytań ·
|