Była sobie młoda babka
i choć męża miała,
to niestety mu swojego
ciała nie dawała.
W końcu kiedyś żonę pyta:
jak mam mieszkać z Tobą,
skoro kochać się nie mogę
z najbliższą osobą.
Wszak minęły cztery lata
gdy "tak" powiedziałaś,
a od tego czasu jeszcze
mężczyzny nie miałaś.
Ja choć cierpię tak straszliwie
aż mnie bolą ręce,
to nie dałem jeszcze żadnej
zarobić panience!
Tu się mylisz, mężu drogi
co dwa dni mam chłopa,
lecz na szczęście nie takiego
tak jak Ty... jełopa!
Dodane przez Dobromir44
dnia 10.09.2010 20:21 ˇ
9 Komentarzy ·
797 Czytań ·
|