Czytać wiersze
Czy poezję
Poznać wiarę
Czy religię
Las ważniejszy od nas
W filozofii doskonały
Jak odległy podmiot gwiazd
Ponad życie trwały
Życia człowiek
Taka miara
czas porządek
Wiedza stara
Nic nie zmienia
Się w tym świecie
Matka ziemia
Jakby w tle
Gramatyka literatury
Treść wpisana
Polityczne góry
Geografia wyostrzona
Bo poeta pisać umie
Palcem na piasku obrazy
Wykrzesany po rozumie
Nic dwa razy...
Geneza czytelnika
Ile lat tym operuje
Z niewidocznego słownika
Przez pomyślność selekcjonuje
Doskonaląc Nobla
Na piśmienną ekonomię
Że jest wiarygodna
Trawestuję
Na uczonych w piśmie
Mających do powiedzenia
Serdecznie nie wyśnię
Słowa do widzenia
Podaż natury w demokrację
Dorobek kalendarza sprawy
Z inwencji animację
Dla świata poprawy
Że w przyrodzie nic nie ginie
Swój swojego rozpoznaje
Ducha wiara nie przeminie
Bo on tego nie udaje
Dodane przez kenezmajnas
dnia 04.09.2010 22:28 ˇ
3 Komentarzy ·
578 Czytań ·
|