Pan całuje pana
pani - panią
ale parada!? -
godna podziwu ta odwaga!
W przyrodzie wszystko się zdarza
uczeni mówią o wybrykach natury
i nikt się nimi zbytnio nie martwi
Ale człowiek
wszystko potrafi usprawiedliwić
oswoić i podporządkować
(.)ale to już było! -
historia się powtarza?
jakieś geny ożywają?
jest ewolucja?
czy jej nie ma?
jeśli jej nie ma -
to się powtarzamy
jeśli jest
to w stronę Omegi podążamy
a może? - jedni w jedną
drudzy - w drugą?
Dodane przez cytrus
dnia 19.06.2010 07:47 ˇ
2 Komentarzy ·
566 Czytań ·
|