Pierwszy ptak z moją ręką poderwał się do lotu
Drugi ptak z moją ręką poderwał się do lotu
Z mojego brzucha, wybiegli ludzie
Prosto przed Ciebie i tylko się na Ciebie patrzą
Dlaczego nie wchodzisz pomiędzy nich tylko
pleciesz warkocz z naszych nóg
czy chcesz abyśmy się wszyscy zamienili w kule
pierwej łamiąc wszystkie nogi, jednocząc wszystkie wnętrzności
ustawiają ze wszystkich mózgów jedną ścianę
czy myślisz że to wszystko jest bezbolesne
myślę jest duchem
a Twoje ciało kamieniem
Naucz siebie i mnie mieszkać we wszystkim
co jest już zbudowane i słuchać ich opowieści.
Dodane przez raphaelism
dnia 19.04.2010 14:02 ˇ
3 Komentarzy ·
644 Czytań ·
|