take me off
take me off
my love
nie jestem bohaterem
i nigdy nim
nie będę
na pewno nie waszym
zdumiewa mnie jak
pewni jesteście
swego pisarskiego talentu
a głowy macie jak świnie
zapewne wspierają was
żony, matki, kasjerki
w supermarkecie
a nawet szewc i listonosz
przecież fajny ze mnie gość
kłaniam się sąsiadom
i wcześnie wstaję żeby
zdążyć do fabryki
chociaż
czasami czuję się
taki stary
z trudem
podnoszę się
z łóżka
a każdy najmniejszy
nawet ruch
sprawia mi ból
a kiedy nic już nie boli
wymieniam kobiety
do toalety
take me off
take me off
my love
Dodane przez Doctor
dnia 16.04.2010 20:33 ˇ
4 Komentarzy ·
829 Czytań ·
|