Irena nosi szufladki w głowie
gdy nią porusza (wraz z blond włosami)
wysuwają się to w jedną to
w drugą stronę śmiesznie
to wygląda gdy próbuje wsunąć
je z powrotem czasami nie zdąży
i wtedy pokazuje się
czerwony lakier do paznokci
sukienka i bluzka
różowego koloru nowa toreka
z wernisażu książek widziałem
"Seks, zajęcie na codzień"
i "Jak owinąć wokól palca swojego faceta"
wszystkie autorstwa kobiety chyba
Paris Hilton którą Irena uwielbia
jedna tylko szufladka jest pusta
niestety Irena nie może sobie przypomnieć dlaczego
Dodane przez kalahar
dnia 01.04.2010 12:03 ˇ
5 Komentarzy ·
598 Czytań ·
|