Ach jak ja bym chciał
Żeby już był Raj.
Żebym mógł,dawać i brać
Rankiem wstawać,lub spać.
Chciałbym jeszcze
Żeby już mi się nie chciało.
Żeby to co mi by się chciało
Już dawno się stało.
I żebyś, ty była mi
Żebym nie musiał, cię gnać.
Żebyś była
Żeby na wszystko, było mnie stać.
Jeszcze żeby, słońce świeciło mi
Albo niech pada deszcz.
Nie wiem
Może ty, właśnie deszczu chcesz.
Bo jeżeli już, to ma być Raj
A ty, deszczu chcesz, to bierz.
Niech, każdy ma Raj
Proszę, mi słońca a jej deszczu daj.
Mówisz, wymysł, utopia
Jaki tam Raj?
A ja marzę, nie zabieraj mi marzeń.
A ja wierzę, nie niszcz mej wiary.
Bo tak bardzo, chciałbym
Żeby ten Świat
Stał się dobry.
A może nawet
Doskonały.
Dodane przez pucio1962
dnia 01.03.2010 21:00 ˇ
3 Komentarzy ·
851 Czytań ·
|