Tup tup tup
watolinowe babcie idą
z baziami
z gąbkami w ciup
ze szminką przylepioną do ust
hi hi hi ho ho ho
a Szymon Puzdra nie żyje
skrzypki leżą w rowie
i pies z zabraną mową
Spod czerwonej nysy wybiega
dziewczynka z cukrową watą
watolinowe bacie idą
tup tup tup tup tup tup
z torebką w kratkę
z nylonową siatą
z chustami jak czerwień co się zrywa
a Szymon Puzdra nie "przydzie"
na skrzypkach słońce w czerni pływa
i pies zaplątany w smycz
Fru fru fru
watolinowe babcie idą
włosy z waty poleciały
na ich własny grób
Dodane przez Albino
dnia 09.04.2007 19:16 ˇ
7 Komentarzy ·
918 Czytań ·
|