całkowity i ostateczny upadek,
koniec świata
rozpoczął się w zeszłą środę,
jakakolwiek nadzieja została pogrzebana
tańcząc na zgliszczach świata
śmiejemy się do łez...
nareszcie słowo być,
nie znaczy więcej niż
cierpieć...
...dla wszystkich!
powszechna równość,
jedno przeznaczenie,
jeden tylko los
pierwszy raz,
została wysłuchana,
zrozumiana
nasza modlitwa
choć była tylko krzykiem nienawiści,
wobec samych siebie,
nasze własne piekło,
święty spokój...
Dodane przez nikielm
dnia 21.02.2010 05:36 ˇ
1 Komentarzy ·
808 Czytań ·
|