manifest to będzie fest
żeby gawiedź nic nie pojęła
jedynie kogo opluwać mają zapamiętać
i że poetów bić trza
bo kłamią w żywe oczy
odezwa wodza niech będzie
LUDU MÓJ! DO ROBOTY!
niczego więcej nie potrzebujesz
ludu mój
i poetów bić należy
niech wiedzą że życie twardsze od dysku
hdd
i wroga trzeba znaleźć
żeby prawdę plebs zgubił
i trzeba znaleźć wroga
poetę
i judzić
i każdego poetą zwać
a ten jest lepszy a drugi gorszy
a potem zabić trzeba poetę
zanim stanie się poetą
Dodane przez uziel
dnia 16.11.2009 21:34 ˇ
7 Komentarzy ·
987 Czytań ·
|