Wyjdź poza sumienie
Bądź widzem moich ostatnich chwil
Widzę ten twój szyderczy uśmiech
Proszę,pozwól mi napisać kolejny list,
na który nie odpowiesz
Zadzwonię do ciebie,
a ty powiesz,że nie masz dla mnie czasu
Wyjdź poza sumienie
Pozostaw mnie znów
Kupiona za wielkie obietnice
Proszę,zagrajmy tę scenę jeszcze raz
Będę myślał,że jeszcze będzie dobrze
Będę odnawiał twoją zbrukaną niewinność
Ogłupiony nadzieją,
opity uczuciem
padam na kolana
W błędnym kole wspomnień
znów otulam swą szyję pętlą
Wracasz...
Dodane przez agapiotr_2008
dnia 24.09.2009 23:24 ˇ
11 Komentarzy ·
728 Czytań ·
|