Trochę tego szczęścia w nieszczęściu
By być w dobrym czasie i dobrym miejscu
Aby wśród wron umieć krakać tak jak one
Tego życzę wszystkim tobie i sobie
Jak Tantal nie cierpieć nigdy więcej
Żeby jak Piłat móc zawsze umyć swe ręce
Abym jako mądrzejszy wiedział że ustąpię
Tego życzę wszystkim tobie i sobie
Historii która błędów nie powtórzy
Kaczmarskiego aby wszystkie mury zburzył
Aby każdy śmiech wyszedł nam na zdrowie
Tego życzę wszystkim tobie i sobie
Miłości matczynej co głupców pokocha
By okrutny król olszyn prędzej od nas skonał
Aby już nigdy nic nie leżało nam na wątrobie
Tego życzę wszystkim tobie i sobie
Dodane przez bartlomiej-s
dnia 14.09.2009 21:40 ˇ
4 Komentarzy ·
589 Czytań ·
|