Pozwólcie nam spadać, pełnym bezwładu
Ubodzy w uczynki i tak hojni w rady
Powiedzcie co teraz gdy nie ma zieleni
A Brudne serce pompuje, krew beznadziei
Gdybym mógł wybierać kary byłbym mściwy
Kazałbym katom patrzeć, jak ofiara umiera leniwie
Bo dla mnie to wszystko zbyt proste
Ostatnim gestem pchać kogoś w odmęt
Patrz teraz patrz na ten konwulsyjny ruch
Patrz jak prąd ścina białko, wyrok bratnich dusz
Patrz teraz patrz na ten konwulsyjny ruch
Patrz jak łaknącym powietrze niesie ból
Dodane przez Nemiroff
dnia 04.09.2009 16:57 ˇ
6 Komentarzy ·
626 Czytań ·
|