idiotki lubią być całowane po dłoniach
i innych częściach ciała. sprawiają wrażenie
świętych z głową na kolanach. od siedmiu boleści
i kilku ucieczek. poplątane w spódnice
szukają wrażeń podnosząc je wysoko, aby biel
stała się widoczna. a wyciśnięta pomarańcza
chropowata bardziej niż zwykle. zmarszczone
głupotą wiją się w sobie. zataczając
kręgi nad wiadomym, przynoszącym ulgę.
w jedną noc, z przykrótkim palcem
niewiele mogą zdziałać.
Dodane przez qier
dnia 23.08.2009 21:50 ˇ
12 Komentarzy ·
686 Czytań ·
|