każdy dzień graniczy z cudem
więc cuda przesypiamy kochanie
za oknem arytmetyka nieba
i mój ruch w ruchu cała mądrość
trochę słów w gazetach
nie jestem w stanie ich zrozumieć
mam więc wrażenie szumu
ga ga da da jak daję tak nie dam
w tramwaju tramwaj
ludzka esencja wlewa się nie parzy
nie ziębi
kobieta której nie ustąpiliśmy miejsca
spluwa przez ramię
i rzuca na nas czas
kocham i nie kocham
zgodnie z rozkładem
jak dwie równoległe koleje
podzielmy się górami lasami
nie wracajmy do siebie więcej
Dodane przez ewa waits
dnia 04.07.2009 09:03 ˇ
10 Komentarzy ·
1033 Czytań ·
|