I tak się skończy nietutejszym zarostem.
nawet jeśli staniesz mi w poprzek
i zaczniesz łgać że jest inaczej.
nie uratuje cię nawet namolny owczarz.
chociaż wysoko zapunktował wśród znajomych
którzy zawsze chcą dla ciebie dobrze. złotko.
spróbuj to w końcu docenić.
przypomnij sobie na wpół opalone lato
i bilet który pokryły bąble
bo tarzał się w pokrzywach.
nie będzie powrotu ale będą kolejne
pociągi. niewierne niczym widok zza oka.
nie ma to jak wcisnąć pedał
w otępiałą wiosnę nie naszego czasu.
oddać się krzyżowaniu
na amen.
spotkać się w zaroślach.
itd.
Dodane przez Karaimka
dnia 16.05.2009 18:05 ˇ
8 Komentarzy ·
621 Czytań ·
|