Ja już nie mieszkam w warsach
Miń kolejkę zmęczony
W barwach żółto niebieskich
Szaliki i wagony
Pociągiem TLK Pobrzeże wracam
A pod Batorym ktoś został znów sam
Znad teatru górski krzyż
Na rdzawe dźwigi patrzy
Na wschodzie słońce w plaży
Beton bulwaru aż skrzy
Karty i wino z deszczem wspominam
A pod Batorym ktoś został znów sam
Centrum w bryzie oddechów
Ludzi z obcą wymową
W porcie nadal night cluby
Czynne całodobowo
Na Grabówku butelczany tulipan
A pod Batorym ktoś został znów sam
Dodane przez palaqs
dnia 09.05.2009 22:52 ˇ
5 Komentarzy ·
705 Czytań ·
|