Tysiąc rąk, tysiąc serc
kochają Ciebie, kochają mnie
Tysiąc razy myślisz że jesteś sama
Gardzę tobą, wiesz?
- ale nie martw się, sobą też.
Biedna taka jesteś,
ale pomóc nie umiem Ci.
Choć umiem pomóc komuś
kto nie pomaga mi
- ja nie sugeruję nic.
Nie wiem jak to robisz
ukryłaś swoją twarz.
Tylko zamiast czerni pod bielą kryć
powinnaś stać się biała
- zło z siebie zmyć.
Żegnam żałosną Cię
Witam żałosną mnie.
Rada na przyszłość
rób co chcesz, tylko swoje czarne ręce
- od moich czarnych bierz.
Tylko jaki w tym sens...??
Dodane przez vinga
dnia 20.04.2009 20:59 ˇ
3 Komentarzy ·
622 Czytań ·
|