Patrzą na moją spódnicę
chcieliby jej dotknąć
poczuć fakturę materiału
zobaczyć ją zmiętą
na swojej podłodze
w snach jesteś zawsze pierwszy
i kiedy tak patrzą
i we mnie rośnie pożądanie
jednak w myślach wycinam
z naszych wspólnych zdjęć
właśnie Twoja twarz
i przyklejam im figlarnie
kiedy spotkamy się w połowie drogi
nie pytaj mnie proszę
kim byli Ci z którymi sypiałam
jak na imię mają moje dzieci
i czy kocham swojego męża
znów bądź pierwszy
Dodane przez kalanchoe
dnia 18.04.2009 04:54 ˇ
3 Komentarzy ·
763 Czytań ·
|