Zawiadomiłam już policję, psy szukają Cie
po Twoim zapachu. Muzyka już nawet w radiu
została ściszona. Nasłuchujemy wszyscy Twojego
oddechu. Próbujemy Cie rozwiązać jak zagadkę.
Znaleźć do Ciebie mapę.
Jeszcze tylko dopijemy kawy i będziemy mogli
znów ruszyć w drogę.
Ale kto odprowadzi dzieci do szkół,
ugotuje chłopu. kupi sukienkę...?
Zajmujesz tyle czasu, że zapominamy
o innych, ważnych sprawach.
A potem masz pretensje, że Cie zaniedbujemy
-choć wszyscy wiedzą, że to nie prawda!
Dodane przez Bloody
dnia 17.03.2009 22:55 ˇ
9 Komentarzy ·
923 Czytań ·
|