Znam weno takich co cię mają w dupie
bo po cóż im się wkradać w twoje łaski
skoro wystarczy wkurzyć się co nieco
i dzieła sypać jak czarodziej z różdżki
Więc
panie panowie wypijmy za zdrowie
podnieśmy toast adekwatny zgoła
klasykiem naszym Stasiem Przybyszewskim
rozwydrzonego kop w dupę anioła
I niech ten toast ciut irytujący
wpłynie za sprawą naszego tupetu
na wysyp pieśni najwyższego lotu
i szczęście rzecz jasna wkurwionych poetów
Dodane przez jawor
dnia 15.03.2009 14:09 ˇ
2 Komentarzy ·
1058 Czytań ·
|