Zaciśnięte szczęki
Czoło zmarszczone
Blade powieki
Uczucia koszone
Wyciskasz łzy
Żyć zabraniasz
Wciąż na świat zły
Gdy ze mną grasz
Cały świat
Deszcz
Lasów szmat
Tysiąc ptaków i jeden kleszcz
Słońce
Piasek
Dni gorące
Zimne
Wszystko to
Oddam gdy
Pewnego dnia Złotko
Wzajemnością będziesz Ty
Najgorsze pakty
Cyrografy
Wyroki śmierci, kontrakty
O tylko jeden dzień
Proszę
Wszystko to
Podpiszę gdy
Pewnego dnia Złotko
Wzajemnością będziesz Ty
Dom
Rodzinę
Srebro, złom
Mieszkalną gadzinę
Ojczyznę
Lato
Zimę
Mamę z Tatą
Wszystko to
Oddam gdy
Pewnego dnia Złotko
Wzajemnością będziesz Ty
Chwytam płacz
Do naczynia
Gdzie moja klacz
Dzień smutno się zaczyna
Gdy ukapie pełen gral
Powiem koniec
Nie mam sił na bal
Zapłaczą słonie
Odejdę!
Dodane przez Sebastian Żurek
dnia 23.02.2009 13:49 ˇ
3 Komentarzy ·
680 Czytań ·
|