Z moimi myślami zawieram przymierze
Otwieram czasu bramy
Z dniem przedwczorajszym cichutko się skradam
I razem w klasy gramy
Gdy wygram - Ty przegrasz
Co będzie z nami
Ja pójdę - Ty wrócisz
Z jawą i snami
Z moimi myślami przekraczam horyzont
Zaludniam nowe przestrzenie
Z chwilą zaprzeszłą cichutko się skradam
I zaczynamy liczenie
Raz, dwa, trzy - teraz Ty
Potem Ja, potem My
Przefrunę, potrafię
Spełnię zaklęcie
I do rąk mych spłynie
Wczorajsze szczęście
Gdy zgubię, Ty znajdziesz
Wszystkie nadzieje
Odpukam, odstukam
Niech świat się śmieje
Z moimi myślami na zawsze chcę zostać
Otwierać czasu bramy
Z podniebnej przestrzeni przyglądać się tkliwie
Jak z życiem w klasy gramy
Raz, dwa, trzy - teraz Ty
Potem Ja, potem My
Przeskoczę leciutko
Nie dotknę kreski
Wytrzymam cierpliwie
Bez jednej łezki
Raz, dwa, trzy - teraz Ty
Potem Ja, potem My
Dodane przez teessa
dnia 22.02.2009 11:40 ˇ
4 Komentarzy ·
538 Czytań ·
|