W dogrywce lata
Mała Mia ma powody
Schnie drewniana skóra mola
Zgarbione słońce
Smaży plecy podeptanych desek
Mała Mia
Spaceruje myślami w stronę
nieznanego ojca
obraca dojrzałość zapowiedzianej jesieni
Pachnie pożyczoną starością
.................................
Orzechy zmarszczek
szukają dziadka dnia
w tafli ukrytego papierosa
dymi dzieciństwo
wyraża się ozięble
o założeniu własnej rodziny
w dogrywce lata
Mała Mia płacze
..............................
Z tego powodu
Dodane przez Karaimka
dnia 15.02.2009 22:32 ˇ
0 Komentarzy ·
551 Czytań ·
|