Z trójkątem jest różnie w zależności od kąta widzenia
rzeczywistości nie da się podkręcić w kolory vivid
Trudno też ślepcowi pokazać światło Mówił
na osobności z kobietą rozdrap rany znajdziesz
w przekręconych faktach otchłań. Nie szukaj dna.
(DNA) tam tkwi klucz(ysz) dzieląc na czworo włos(y)
posyp popiołem na znak pokoju wejdę w ciebie
aż jęk sprężyn zagłuszy krzyk . To boli jak słowa
co miało stać wisi smętnie .O co ta wrzawa, łabędź
jest niemy wiec ty, jesteś brzydkim kaczątkiem
znów pijesz więc zmniejsz dystans dojdziesz na czas
Za paznokciem uwiera cie(r)ń podejrzenia jak przejść
na druga stronę przez bró(u)d. Na rzece bez powrotu
czas zbudować most. Uważaj na prąd, trochę ciepła
topi lód Słowo za słowo, aż boli głowa krzyczy ściana
widzisz (ok)ruch światła więc zajączka goń zostaw znak
w tunelu złap sens to proste podkręć kontrast zmień
widzenia kąt niczym w lcd obraz zbladł
(A)tak na marginesie skąd wiesz jak wygląda świat
przecież jesteś krótkowidzem
Dodane przez Ryszard B
dnia 12.02.2009 13:42 ˇ
2 Komentarzy ·
737 Czytań ·
|