Przesyłam fraszkę
Pelargonia, czw., 2008-05-22 23:28
...o marzeniach kota Palikota, któremu mózg się zlasował po ciągłym używaniu wibratora.
I MAŻY KOCIĘ W SŁODZIÓDKIM TRANSIE,
ŻE PENIS MU ÓRUSŁ WIELKI JAK PŁOT,
A OBOK BÓTLA, W NIEJ WINO TAŃSZE:
HIT BIŁGORAJSKI MARKI: PAL I KOT.
Agamemnon, sobota, 24 maj 2008
Odpowiedź dla Pelargonii
Co jak w Grecji są kolumny - to NARZĘDZIE jak u słonia,
Może Tusk być z niego dumny, na świat cały zachwalając
Z peowskiego to ustronia - bo to nie jest jakiś zając.
Z peowskiego on ustronia, ten nasz kitek MA KONDORA
Cała Unia się weseli - wielka radość jest w Brukseli,
Wielka radość jest w równości, bo WIELKIEGO MA AMORA.
Ten tu zoologiczny okaz, tak jak lama jest na pokaz
Jest on od peowców w darze. Dziękujemy ci Cezarze !
....a MA TĘGI i jest dumny, zobacz jaka jego mina,
Z ewolucji go otrzymał - (taki prezent od Darwina.)
Dodane przez Agamemnon
dnia 31.01.2009 07:05 ˇ
4 Komentarzy ·
551 Czytań ·
|