Spadła gwiazda, myślisz sobie
Może życzenie się spełni
Może ten Ktoś przy Tobie
W końcu Ciebie doceni
Może radość w Twoim domu
W końcu zagości... zostanie
Może łzy wylewane po kryjomu
Zauważy ... Twoje "Kochanie"
Rozpali w kominku a ognia żar
Rozpali czyjeś zimne serce...
Może... nie będziesz się bać
Że kochać Cię nie zechce
Może ... słońca promienie
Zaświecą na Twojej drodze
Może ... dzisiaj, jutro, codziennie
Nie powtórzysz....ODCHODZĘ
Może... a co na pewno?
Ból w sercu w oczach łzy
W wokół - beznadzieja i ciemność
Zimne noce, szare dni...
Dodane przez Wiktoria54
dnia 24.01.2009 05:52 ˇ
7 Komentarzy ·
762 Czytań ·
|