Piękny majowy poranek
Zapowiada się pełen niespodzianek
Słonko za chmurą, spogląda smutno
Uśmiechnij się, lepiej będzie jutro
Staram się być miła, pracowita od rana
Nic dziś mnie nie boli, została tylko szrama
To szkło co wbiło się w moje serce
Czasami jeszcze jest, w ciemnej rozterce
Ale co tam, patrzę na blask poranka
Chcę być zegarem słonecznym bez szwanku
Bo taka moja barania natura
Iść do przodu, ponieważ ból to bzdura.
Dodane przez kwiatuszek
dnia 13.01.2009 19:15 ˇ
4 Komentarzy ·
658 Czytań ·
|