Wstań i stój prosto
już nic nie mów
patrz i słuchaj
pomarszczone czoła mistrzów
uczciwość i przejęcie
przyjdą piękni ludzie
w drogich garniturach
ze ściśniętym gardłem
wyrzekną się smaku niedojrzałych truskawek
potępią imiona swoich dziewczyn
odetną się od wina w akademikach
spalą albumy starych zdjęć
wygłoszą votum separatum od wielu kalendarzy
odejdą piękni ludzie
w drogich garniturach
ze ściśniętym gardłem
objawią nam prawdę
- muszą ją uchronić
przed szpiegami Klio
Bądź spokojny
Dodane przez swacha marian
dnia 19.12.2008 20:01 ˇ
2 Komentarzy ·
594 Czytań ·
|