idea z czasem odnajduje swoje przeciwieństwo
zespalają się ze sobą dwie skorupki małży
nawet chrystus spotkał sobowtóra
jeden maże winy drugi wystawia
rachunek za ukrzyżowanie tworzą
idealny tandem
zdaniem pierowców wolność
sprzedaje się dobrze
korozja łapie jedynie końcówki
libertyni libertarianie liberałowie
ekonomiczni rozporkowi
wolnościowcy wolnomularze
wolnomyśliciele wolni najmici arbeit
macht freiowcy gdy chodziłem do szkoły
każdy donald miał historyjkę dmuchałem
balona w ruchu był bolek i lolek
ale nie dawał się dmuchać pod stołem
przyklejaliśmy gumy recykling kwitł
teraz recyklingujemy słowa
odmieniamy przez przypadki patrzymy
w lustrzanym odbiciu ale
muszla się ciągle zamyka i nie pozostaje nic
prócz nadziei
Dodane przez przemek_f
dnia 17.12.2008 06:52 ˇ
9 Komentarzy ·
906 Czytań ·
|