kiedy mruga możliwe że nie widzi
i dym i to co spaliło się w okamgnieniu
odblask i kryształ
zażyj
zażyj
zajrzyj w mleko i wejdź
zapadnij w czerń jak w miejsce po
jedynce dziurę na kolanie
zjadłbym zęby do kości
na tobie
zatruj się a zapadnę na światłowstręt
udławię włosami zdejmę paznokcie
skomlij suko jak skomlę
zanim mrugnę neon zanim
zgasną kryształy rozsypią się palce pięknie
opary przetną opady ciała
a kości słoniowe zajarzą się atramentowo
a szkliwo pęknie w dłoniach
jak porcelana
brzdęk
brzdęk
jak w fajansiarskim filmie
powinnaś już dawno znikać
mała
Dodane przez ogeon
dnia 26.10.2008 07:21 ˇ
3 Komentarzy ·
1089 Czytań ·
|