częściej nie poznaję dziewczyn ze studiów
błyszczą dyskretną elegancją
porażają urodą i młodością
większą niż przed ćwierćwieczem
w kawiarence galerii mokotów
niedoszła żona o figurze z Vogue
wzorzec kobiety sukcesu lub męża
promocja przemysłu produkującego urodę
kiedy się uśmiecha
zamiast półmroku jupitery
implantów z kości słoniowej pokrytych perłami
współczuje a wy humaniści
wieczna bieda ponad ustrojami
mógłbym pracować w ich firmie
odmawiam z galanterią chama
wkrótce będę krezusem
kończę zaocznie konserwację zabytków
myli z archeologią
a może reaguje jak dama
z klasą
Dodane przez Znachor
dnia 06.10.2008 18:31 ˇ
8 Komentarzy ·
889 Czytań ·
|