na mój nos
przysłowiowy rozum
sytuacja coraz bardziej pod psem
Młodzi odrabiają szkołę i pierwsze randki
Pani pogrążona w serialach gotuje szybką rutynę
nawet własny sklep prowadzi na telefon
liczyć mogę tylko na zorganizowanie Pana
ten pochłonięty obroną pozycji w Biurze
(japiszony poszerzają reguły wolnoamerykanki)
wciąż na ringu markując formę ale nie przede mną
zawał czuć pod wiatr tak jak wrzód żołądka
pali coraz więcej lecz do lekarza się nie pali
to mój psi obowiązek
zająć się przyzwoitym człowiekiem
zaaranżować sytuację by musiał się przebadać
i mój psi interes
inaczej zawszona buda u rodziny na wsi
przyroda w oczach na długość łańcucha
Dodane przez Znachor
dnia 29.09.2008 14:59 ˇ
7 Komentarzy ·
901 Czytań ·
|