(Z "We Share Our Mothers' Health"
The Knife w tle)
Wyobraź sobie, że za ("bądź" przed)
konsoletą siada sobie (powtórzę ci:)
kopczyk
ryżu - i steruje. Po staroświecku ster
uje, wiadomo, kurwa on "steruje"! Mało
się odsłania garaży dla znaczeń. Jedną
ręką w majtkach / Głowy
nie liczmy.
Głowa się bawi tyłkiem dekodera. /
, gdy druga "urządza" śniadanie dla jaźni. (I
jeszcze jedno: nie ma
podróbek - nawet choroby są oryginalne!)
Dodane przez podgorni
dnia 26.09.2008 05:47 ˇ
10 Komentarzy ·
807 Czytań ·
|