policzek
upadek
- jak najbardziej
tym dotkliwsze
im wiary więcej
moderator losu robi piekło
gdy ratować się radością
małą
intelektualnie powiększoną
tanią protezą satysfakcji
przywołuje na miejsce
kolejną porażką
(fakt, wybiera niebanalne)
honorowe wyjście widzę jedno
- przekształcić marnowanie życia
w prowokację artystyczną
może nawet w dzieło sztuki
przez grubą warstwę rozklejania się
moderator nie dostrzeże podstępu
pod nogi będzie rzucał tworzywo
Dodane przez Znachor
dnia 07.07.2008 19:32 ˇ
2 Komentarzy ·
859 Czytań ·
|