pod peleryną specjalnej troski
ukrywa się pożyczone życie
naiwnych trąca ostrogą niespełnienia
starannych upadla toksycznymi rygorami
żałosne kajdany instynktów
przykuwają chęci do fundamentów niemocy
tylko strumyk przeznaczenia
szemrze złowrogo
głosząc szarpane namiętności
bochen zdarzeń
przeorał pazur losu
dzieląc nieuczciwie
bezzębnym orzechy
eunuchom okazję
zdziwienie finał maluje
niedosyt ogląda za siebie
za nas chimerycznie zdecydowano
Dodane przez Czarownik
dnia 29.06.2008 16:24 ˇ
11 Komentarzy ·
924 Czytań ·
|