Metro i LSD
smog pod językiem
sen jak Złote Tarasy
pochłania centrum
Gorączka
Sejm kropla w misce
nogi jak drapacze chmur
drętwe i szklane
Wars
Sawa nie kocha
cierń jak Wał Miedzeszyński
długa i długo
Sawa
Wars na clubbingu
szuka starej stolicy
odłamek bomby
Dziecko
Sztukasy rzężą
brak biletów i cisza
w muzeum wojska
Miasto i pieniądze
ktoś tu się boi
i postanowił przespać
swój strach w hotelu
Widok
mosty na Wiśle
w ustach barki i zachód
stoimy w korku
Świt i alkohol - dezintegracja
nocny autobus
wywiózł Łazienki i pawie
po za ogon snu
Dodane przez Kamil Brewiński
dnia 21.06.2008 19:58 ˇ
2 Komentarzy ·
714 Czytań ·
|